29 september.


Får man vara mer slut?
som sagt så for jag och Jonatan till lycksele i fredas på morron, sålde med pappa på marknaden där och de var riktigt trevligt, på kvällen for vi ut och åt på resturang med pappa och nåra andra "knallar" som han kände som var där.
Jag åt oxfile med potatisgratäng och Jonatan åt plankstek (samma kött) , och dagen efter vid halv3 tiden började vi må dåligt som fan, jag hade fruktansvärt ont i magen så jag gick in och la mig i lastbilen ett tag med hopp om att det skulle gå över, Jonatan sprang på toa hela tiden och jag låg halvdöd i sängen tills jag började att spy.
Vi fick fara hem och vi stannade 10 gånger för att spy! sista gången vi stannade började Jonte spy han med.

Och ja, sen hela kvällen låg Jag nere på toan och Jonatan uppe! på natten hade jag fruktansvärt ont i magen, kändes som knivar som vred om i mig och jag trodde jag skulle dö, kunde inte sova och spydde som en gris ! vid halv 3 på natten lyckades jag somna en stund, vaknade på morgonen av att jag var så himmla törstig så jag gick ner och drack lite vatten (slutade med att jag halsade i mig 2 liter) dum som jag var. spydde halva dagen och låg i sängen, För Jonatan hade det lugnat ner sig.


Idag har de vart ganska lugnt om man bortser ifrån att jag är hyfsat utmattad och har världens träningsvärk i magen och HELT slut energi, gått ner 2,5 kg och mår lite halverst . Har iaf lyckats vara ute ett tag och ta hand om hästarna en stund, sen har jag och Jonatan legat och sett film hela dagen.

Imorn hoppas jag att jag är piggare och orkar göra ngt, Bobby måste ut och röra på sig, även Macho bubben.
Nu ska jag vila en stund, sen se idol och efter det natta hästarna.

så jag säger vell godnatt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0