16 september.

Även idag är jag flitig, som jag skrivit innan om att vi ska börja helsanera vårat hus så har vi börjat komma igång ordentligt.Nedre våningen ser äntligen ut som hos folk, och idag har jag börjat med övrevåningen, dammsugat,dammtorkat och skurat golvet. Vad skulle dom i huset göra utan mig? :) fast deras egna rum får dom ta själv. Jag är så sugen på att göra om i mitt rum, men jag vet inte riktigt hur? jag skulle vilja ha ngn snygg hylla där man kan ställa lite fotoramar osv, sen en hylla med en massa ljus som man kan tända för att höjja mysfaktorn litegrann när de är trista gråa dagar , de hade inte varit helt fel? jag tror jag ska fixa det då jag får lön :) vilket är om 9 dagar.

Det jag har som planerat idag är att jag ska hinna städa klart övervåninge, sen efter middagen har jag "hyrt" in jessika som ska hänga med mig ut och rida en sväng, så båda guldgossarna får komma ut samtidigt.
Jessika är en riktig pärla, vad skulle man  ha gjort utan henne vissa gånger?
Sen ikväll ska jag åka med pappa in till Byske och hjälpa mamma på kiosken en stund, sen tänkte jag smita iväg och sola lite solarium, så man inte blir allt för blek, de är så skönt att vara lite brun, då slipper man kleta på sig en massa foundation osv, inte för att jag behöver göra det allt för ofta eftersom jag för det mesta är hemma. Men man ser så mkt piggare ut när man har en brun färg på huden ist för den likbleka vinter"pälsen" :P

Imorgon ska jag ev fara till Jonatan igen, vi får se hur jag gör. Ska ev tll han på fredag och stanna till lördag, vi ska ha myskväll :)

Jag hoppas på tal om allting att brevet om B-tränar licensen kommer i veckan, så man får veta då de börjar :)!
Nu ska jag fortsätta med städningen,sen dåjag är klar med det blir de att laga middag och sen ut med mina små pollar.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0