23 september.


Idag är jag slöare än någonsin, och endå har jag sovit till klockan 11? jag fattar de inte riktigt, de går ju inte riktigt ihop :P
Gick just och hämtade posten, räkningen från atg kliniken hade kommit sen jag var där med Bobby, Jag fick seriöst en chock då jag öppnade den! 2225 kr för att laser lysa ett ben, ETT ben! :O??? tänka sig om jag kollat upp alla 4 benen, då hade jag kännt mig extra ruinerad, så frucktansvärt hemskt, jag förstår inte riktigt hur de kunde bli sådär dyrt?
Men samtidigt känns de bra att jag kollade upp det så jag verkligen fick veta att allting är okey, för de är ju viktigt .
Jaja, de är vell bara att se "glad" ut och betala det´.

Igår satt jag mamma och pappa och tittade i coopbygg treklam tidningen , dom hade extra pris på de där golvet vi sågärna ville ha! för vi måste byta ut de vi har i köket, de ser hemskt ut! så idag har pappa vart förbi där och inhandlat nytt golv , sen ska de beställas nya Jul gardiner från ellos katalogen, jätte söta! och de kommer bli hur fint som  hellst, jag älskar att göra om, sen känns de så bra att vi börjar få ordning på huset oxå. Idag är de så satans varmt här inne, jag hade planer på att städa, men för tillfället känndes de jobbigt! har öppnat balkongdörren för att vädra litegrann, få se om de blir bättre.

Ja, som sagt på torsdag då de blir piteå med Sussie och mamma, ska jag se om jag hittar ngn fin hylla som jag kan ha på mitt rum, sen har jag köpt typ "kvist /buske" aktig sak med belysning i som jag ska ställa in på mitt rum, köpte 2 st så den andra får vi se om jag kanske ger till brodern, eller om den kanske passar in ngnstanns i köket när de blivit klart där? åhh vad jag längtar, synd att de inte är allt för länge innan man ska hitta sig ett eget place ;/ Men innan de ska jag ha mig ett jobb, om jag inte far till norge och jobbar lite då och då vill säga, men de är så satans svårt när man har alla djuren. Men Norge skulle vara en jävligt bra grej tror jag, man tjänar bra som fan! sen jobbar man typ 2 veckor sen får man vara hemma 2 osv osv, men som sagt är de svårt när man har djur som kräver sin sak. Jag får hoppas att jag blir miljonär eller ngt på trisslotten nu till jul som är en tradition , vi i familjen + morfar skrapar alltid varsin trisslott varje julafton :)

Sen fick jag en ide idag, eftersom solen skiner och de är så vackert ute på hösten med alla färger på träden osv, hade jag tänkt ta lite bilder ute, får se om jag gör det idag eller imorgon :)

På tal om det så vill jag göra mer ljusa slingor i mitt hår, får se om jag beställer en tid i slutet av veckan ? de beror på hur mkt som handlas på torsdag, om jag känner att ekonomin tillåter :) jag får hoppas det.
Nu ska jag göra ngt vettigt, typ städa även fast de är varmt som fan härinne, då svettas man och de är ju bra? ;)

Byyee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0