15 september.


 

For ut och körde Bobby en sväng igår afton,gick super bra och hans känns jätte fin! enda som hände igår vara att en bil med släp kom i fullfart mot oss på grusvägen så de bara sprutade grus på oss! Bobby blev livrädd och hoppade in på någonsgräsmatta och gjorde nåra fina spår där, men va fan! jag htar sånna där idioter som kör som dårar förbi, spela roll om hästen är rädd eller inte, dom har ingen aning om vad som kan hända!? men de gick bra iaf vilket var de viktigaste :) vi körde en joggin runda på ca:5,5 km, kallt som fan om händerna var det! jag har aldrig hovet att använda handskar då jag rider eller kör, även då de är vinter och -20 så använder jag inte handskar, och de får jag sota för oxå.
Torra och förfrusna fingrar,sköööönt!

Nu befinner jag mig i stan hemma hos Jonatan,han borde förövrigt vara hemma snart tycker jag?
efter middagen ska jag följa med han till Robertfors och kolla på en 4-hjuling, hoppas att han köper den, 4-hjuling är endå roligt :D jag lär ju ska sno den av han ;)! hur som hellst, då kommer han då ha ngt att göra medan jag är ute hos hästarna, då slipper jag ha dåligt samvete över att han sitter inne hos mig och har tråkigt, de är ju braa :)

Jag ska chocka er alla med att säga att jag längtar tills de bli vinter av många olika skäl.
bla
*Skoterkörning
*fjällen
*underlaget till hästarna
*man kan klä på sig hur mkt man vill!och kan gå i mjukis 24-7

*Julafton

*Rida i pudersnön

*körkort troligast

*Licensen :D

är vell det jag kan komma på just nu, jag längtar !

ikväll får vi se om jag ev far hem till Fällfors igen, eller om jag ska ta och åka buss fören gångs skull imorn ist, jag hatar att åka buss! de är lätt en av de värsta saker jag vet, jävligt äckligt och segt går det oxå, nej fyfan för bussar.
Måste ta tag i teorin så jag får mitt körkort snart, det ska bli så skönt då jag väl får det! men all denna teori som man ska måssta läsa, men jag ska försöka göra det iaf 3 dar i veckan nu till att börja med, bättre än inget.

Nu komme Jonatan, ska mysa sönder han en stund!


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur går det med körkortet?

2008-09-15 @ 15:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0