13 mars.

Nääe, nog tror jag de! inte blev de ngn vila för min rygg idag inte, vilket jag absolut INTE ångrar! emelie kom förbi och hängde med ut och red på mina gogubbar, jag på Bajen och hon på Bobby. Bajen var ÄCKLIGT fin! har nog aldrig känt honom så fin som han var stundvis, underbar känsla :) , för emelie och Bobby gick de oxå fint, om man bortser från att han var ngt okoncentrerad och mest intresserad av allt annat runtikring, men de är bra att ngn annan får tala om för honom hur de funkar här i världen, de kan han behöva :P haha.

Iaf så var de en mkt trevlig ridtur, hästarna blev dock ngt övertaggade då vi sprang uppför en av backarna, man märker att dom börjar få vårkänslor :,)!

I afton så har jag och Jonatan varit i stan en sväng, vi gick faktiskt ut och åt middag på Kriti, sen hem till Jontes pappa och carina i ursviken och hälsa på en stund, som alltid är lika trevligt :)

Mitt lchf ätande går frammåt oxå, har kört nu rätt stenhårt i 2 veckor faktiskt, känner mig jätteduktigt! dock har jag fuskat litegrann ikväll, men de tar jag igen imorgon^^ jag och carina har en liten "tävling" , den som först går ner 5 kg får som pris ett klädesplagg av förloraren en dag på stan ;D alltså, om jag förlorar så måste jag köpa ett plagg till carina , nu fattar ni va? :P är iaf RÅtaggad!

Imorgon ska jag stiga upp lite tidigare, ska hinna laga lite mat under dagen och promenera med hundarna, sen börjar jag jobba 15,40 till 21. Tisdag jobbar jag förmiddag, från 8-16,sedan ledig resten av veckan! naajs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0