28 mars.

var så sinnessjukt trött imorse, låg kvar i sängen till kl var kvart i 12 innan jag pallrade mej upp och tog fram lunch till Jonte som kom hem kl 12. Efter det så chillade jag en stund och gick sedan en promenad med hundarna, kör/rider Bajen ikväll då jag kommer hem från jobbet ist.

Nu är det verkligen en jobbig period att träna häst på, underlaget suger och asfalten har kommit fram överallt!
gör att jag blir ngt omotiverad oxå känner jag, men bara försöka göra det bästa av situationen. Nästa vecka ska jag dra ner Bajen och Bobby på banan en sväng, ska köra några bakvarv med Bajen och ev Bobby oxå så han får bli lite lycklig :), så ska jag passa på att låta alba vaccinera dom när vi lix är där.

Imorgon fick jag ta ledig från jobbet för att skjutsa Jonte till operation, han ska nämlige operea knäet igen då klantskallarna på skellefteå lassarett inte lyckades styra de sist, hoppas att dom får till de den här gången.
Under tiden måste jag passa på att göra lite ärenden, köpa foder till hästarna bla. sedan hem och köra häst!

På onsdag blir de kalas, Jontes mamma och comp kommer anlända vid 18 tiden, så har en del att fixa innan dess. måste ju fasiken köpa en present till Jonte oxå, får styra det imorgon då.

Nu ska jag fortsätta arbeta, är luungt som attan ikväll, hoppas att det kommer ngn rusch snart så de inte blir allt för långtråkigt^^


saknar att sväva fram med dej, Bobbyskrutt<3


Kommentarer
Postat av: kajsa

Sv: Vi hoppas på att hon kan starta till hösten!:D Bor du i skellefteå?:D Tänkte eftersom bilden ovan är väl tagen på skelleftetravet?:P

2011-03-28 @ 20:34:34
URL: http://kajsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0