7 mars.

jag sög på att ha ett uppehåll, men saker och ting har faktiskt börjat klarna och jag vet vad jag har tänkt. så jag skiter i det här nu, nu kör jag på som vanligt.

vart hos läkaren idag och pratat, finns tydligen ingen medecin som kan hjälpa mej med benhinne inflamationen förutom att ta de jävligt lugnt, är tydligen den enda utvägen att få det bättre, dock kommer jag aldrig bli av med den helt.
Men kan den "Lindras" så är jag nöjd..Därimot så ska jag äta medecin som gör att jag får sova bättre om nätterna, hoppas på att de fungerar , för bara det tror jag kan göra mkt.

Förövrigt idag var jag förbi hos mamma på kiosken och pratade en stund, gick även förbi frisör åsa och rådfrågade litegrann om mitt hår, handlade lite på konsum och sen begav jag mej hemöver för att laga middag. Idag blev det kyckling och gräddstuvade grönsaker för min del, medan Jonte åt korv och mos. Har ätit enligt lchf metoden nu 1 vecka ganska prick, och jag går sällan hungrig! det har vart en nackdel med de andra "dieter" man testat, att man blivit hungrig direkt, men de blir du absolut inte med lchf! så jag kör på helt enkelt.

Ikväll var jag ut och körde Bajen en sväng, som sagt är planen denna vecka att försöka köra ur honom lite överskottenergi. Han kändes som en rund miljon ikväll ! han travar så jäkla klockrent nu att de går inte dit en till!
så nu finslipar vi lite på konditionen efter vintervilan + lite farter, så kommer vi spöa skiten ur alla heestar därute sen ;)

Imorgon kommer Nina hit och hälsar på , ska hjälpa henne att färga och klippa håret, sedan ska jag tvinga upp henne på Bajen så ska jag köra Bobby hade jag tänkt. ska bli superkuul :)



Kommentarer
Postat av: Nina

Haha jaså det har du tänkt!

Åhh, Jag vill men jag kommer få ridsår :D

2011-03-07 @ 21:10:15
URL: http://nastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0