12 mars.

Vilken äckligt underbar dag de varit idag! -2 grader och strålande sol, hur perfekt är inte det?
Iaf så drog jag och lilla Tosca till storbränna och hälsade på hemma hos emelie (hennes päron bor där), vi gick en sväng med vovsingarna och sedan tog vi ut hennes poa hestar på en ridtur, jag på Hubbe och Mli på Fari , var riktigt mysigt tills jag ungefär sket ner mig då Fari drog iväg med Mli i en välldans fart, sataan va de gick!! men då hör jag Mli ropa -"Herråå", då kändes de lite bättre, båda kom undan oskadda X)!

Nu har jag just kommit hem, ätit lite middag med Jonte, sen hade min lilla Vizzla kommit hem efter att ha vart i fjällen med mamma och pappa i 4 dagar, min lilla söötgumma <3 . Ikväll blir de rätt lugnt, ska nog ut och skritta Bajen en runda och rida lite dressyr hade jag tänkt, sen bänka mej framför tvn och inte göra ett skiit!.

Imorgon ska jag ut med båda hästarna, troligen så kör jag båda två så min "stackars" rygg får vila lite^^, sen funderar jag faktiskt på att dra till byske och köra en 20 minutare i solariet så jag inte är så jävla blek! fy hur jag ser ut , är fan vitare än snön och då anser jag att de är riktigt illa :P uuschh.

Måndag börjar jag jobba igen, känns både och faktiskt. Men ska bli trevligt att få träffa alla härliga kunder igen :)! jobbar kväll måndag sen tisdag förmiddag. sedan är jag ledig resten av veckan, på torsdag ska jag klippa mej iaf, sen på kvällen bär de av till Fjälls med Mli, blir borta till söndag, Kommer bli awesome!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0