21 mars.

hemma igen efter en härlig tripp till fjälls! ska försöka fatta mig någorlunda kort^^

Torsdag: packar och lagar lite mat, åker in till byske för att klippa mig, sedan hem igen och packa lite mer :P kl var då ca 17 , jag och emelie hade tänkt försöka få oss iväg iaf 18,30. Gick till stallet och skulle släppa ut hästarna, hade dom inne så länge som möjligt så dom skulle vara lite less och vilja vara ute, jotackar ja! tog först ut Bajen, sedan Bobby som fick världens jävla tuppjuck då jag släppte honom, och slog bakut så han fastnade i tråden och slet ner både han och Bajens hage, Jag i PANIK! springer omkring och föser dom längst ner i hagen där hagen fortfarande stod så dom inte skulle komma lös. Kutar i full fart mot garaget och stänger av strömmen och " tattar" lagar hagen igen, vilket var lite lagom svårt då man inte får ner nå nya stolpar i backen ännu.

Bobby klarade sig rätt bra, fick lite brännsår och blev svullen, men han haltar inte, får hålla koll och se så svullnaden går ner som den ska.. Iaf pga detta drama så blev vi ngt försenade, men där vid 20,30 tiden fick vi oss iväg och trippen började.


Fredag: steg upp vid halv 9 och följde med mamma ut och fiska en stund innan hon skulle bege sig hemöver. både jag och emelie hade napp typ hela tiden men skit fiskarna vägrade komma upp! (nog så bra kanske?)
efter det blev de lite chill i stugan , sedan drog vi en repa in till hemavan och kollade läget på affärn^^ sen blidde det en tripp på skotern . Kvällen avslutades med en liten drink och hårfärgning.

Lördag: upp vid halv 10, käka fruckost och sånt där nödvändigt^^, tog med oss marinerad fläskfile och tog skotern uppå fjället där vi stannade och stekte köttet, solen tittade fram en stund oxå men dock blåste det en del.
Var iaf sjukt gott , därimot ville elden inte vara med hela tiden så vi fick bara hälften av köttet grillat :P
då vädret slog om och blev snöstorm så puttrade vi hemmåt igen, chillade i stugan ett tag och sen en sväng in till tärna för lite middag med grabbarna (Jonte,bror + lite folk) på värdshuset, göttiigöött!!
på kvällen blev de party för min och emelies del, gick ut i hemavan sen på stockstugan vilket var totalt jävla awesome!!
skiit trevligt folk :)


Söndag: blev en sovmorgon, sen packa och sen de mest tragiska av allt, hemresan. skulle lätt kunna flytta till fjällen, finns INGET ställe som är mer underbart att komma till än det...


Nu är det iaf tillbaka till vardagen som gäller, efter en helg med mkt fuskande så blir denna vecka stenhård med lchf!
var faktsikt endå hyfsat duktigt däruppe oxå förutom drickandet, men är man på semester så är man^^
Denna vecka blir rätt lugn, jobbar förmiddag tisdag och är ledig onsdag, förmiddag torsdag och kväll fredag.
så de enda jag ska göra förutom jobba är att träna häst, nu kör vi igen efter några dagars vila :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0