29 december.

Ngt måste vara total fel med min kropp just nu! jag har ständig huvudvärk och skulle kunna ligga kvar i sängen hela dagarna om jag kunde!är ständigt trött och slut vilket såklart påverkar mitt humör en hel del oxå, och det behövs INTE kan jag säga :P usch, hoppas att det är ngt tillfälligt...

Var ut och körde Bajen igårkväll som planerat, därimot ngt helt otippat skedde! Jonte frågade FRIVILLIGT om han fick hänga med! självklart fick han göra det.For ut och joggade en sväng och snön började vräka ner så jag såg ungefär ingenting! Jonte satt bakom mej och klagade över att han fick kramp i magen X) mees.

Idag hade jag tänkt ut och galoppera Bajen en sväng i snön, men har haft så sjukt mkt annat som jag rent har vart tvungen att ta tag i! tex huset som sett ut som ett bombnedslag efter julen, man har lagt alla klappar man fått lite överallt och sedan bara allmänt skitigt, så nu har jag och Jonte dammsugit, skurat golven och dammtorkat + självklart plockat undan en del, känns lite mer beboeligt nu iaf :P Hur som helst, ist för en ridtur så ska jag he mej ut och köra honom en sväng nu ikväll.

Förövrigt så känner jag mej ganska oinspirerad just nu på hästfronten, gnistan finns inte riktigt där vilket känns sjuukt tråkigt! vill inte ge upp nu när vi är så nära.tror att de beror lite på att det varit rätt oseriöst senaste 2 månaderna, stenhårt i backen vilket gör att det inte gått träna ordentligt, kör vi på 1 månad nu är vi back on track igen heelt klart.
pratade med christer före jul och han pratade om att det kommer vara lite provlopp osv nu i vinter, blir perfekt för Bajen! ett par provlopp till skulle han gärna få gå innan kval ..

Imorgon blir det eftermiddagsjobb, hade vist bytt pass med Emelie som skulle till fjälls, skönt, en sovmorgon till! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0