11 december.

Hur underbar är inte vintern på en skala? om man bortser från de gånger man måste stå och skrapa rutan i -25, och de gånger man måste sätta sej i en iskall bil, och även de gånger det snöar så mkt att man knapt ser vägen och har 5 mil till jobbet ENKEL väg! och de dagar man måste skotta snö, och de dagar man ska ut och köra häst/rida då det är så kallt att tårna/fingrarna fryser till is,  osvosv, listan kan göras lång.

Trots det så är vintern bara helt underbar! jag älskar att få klä på mej en massa kläder, springa runt i tjocksockar inomhus , dra en filt över mej när man sitter framför tvn, dricka en varm kopp the eller en kopp choklad efter att ha varit ute och frysit i flera timmar! få knallröda kinder och känna att man kan vara inomhus med gott samvete :)
Känslan är obeskrivlig! :))

Till råga på allt så är det snart jul, knapt 2 veckor kvar! julen är nog den mysigaste högtiden jag vet, eller den ÄR det!
är så otroligt mysigt att få ha julstjärnorna som lyser i fönstren, tomtarna och en massa ljuslyktor framme , belysning utomhus , doften av nybakt julfika och jisses vet vad allt mest :,)!!

Idag har jag vart ut en sväng med Bajen, blev en lugn liten joggingsväng efter hälleströmsvägen och han kändes taggad på livet :) tror vell jag det efter att ha stått nästan 2 veckor iof^^ sen har jag faktiskt bara myst på inne med vovvarna, har haft Smoa här idag oxå :).. Har nyss kommit hem efter att ha tvär varit i byske en sväng, tog med mej Smoa och hälsade på mamma på kiosken, drack lite kaffe och gick sedan för att inhandla lite till kylen som var nödvändigt :) nu kom vi ganska just hem, ska alldeles strax börja med middagen som idag kommer att bestå av ugns lax med citronsås , efter middagen bär de av ut på en sparktur med vovvsingarna och Jennie , sedan blir det stallet och ta in grabbarna grus! ska vist bli -20 grader imorgon! huuurvas :)


Jennie och vizzla får stå för bilden idag, tagen igår ;)!
Sötisar! :,)


Kommentarer
Postat av: J

Sv: Den var fantaastiskt good! ;) Mästerkockar or whaat!

2011-12-11 @ 22:02:37
URL: http://[email protected]
Postat av: J

Sv: Den var fantaastiskt good! ;) Mästerkockar or whaat!

2011-12-11 @ 22:04:10
URL: http://jennieelundmaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0