10 december.

Snön bara vräker ner ute, hur härligt är inte det?
Har varit ute och sparkat med vovvarna idag med Jennie som sällskap, sedan bakade vi en LCHF sockerkaka med pepparkaks kryddor i som faktiskt blev riktigt god! känns som jag mixtrar mkt med just bak nu, men det är nog för att jag tycker att just bakning/fika hör julen till, och sålänge det är inom Lchf så är det ju inte hela världen :)

bjöd över bror på middag idag oxå som bestod av oxfile och ugnspotatis för grabbarnas del, själv åt jag ugnsmorötter till och det var HUR gott som helst kan jag lova er! är inte alla dagar man lyxar till med ngt så gott som just oxfile :,)
Efter middagn gick jag ut i stallet och skottade åt hästarna, gick en liten prommis med båda två och sedan fick dom komma in och äta sitt foder. Jennie återkomm vid 19,30 och vi bänkade oss framför tvn med pepparkaks sockerkakan vi gjorde tidigare idag tillsammans med en klick grädde och litee lingonsylt, MUMS var det!


Resultatet ;)

Imorgon ska jag ut och premiär köra Bajen för fösta gången på cirkus 2 veckor, nu är vintervilan över ;)!
nu ska vi träna på lite lätt 1 vecka och senare lite intensivare i några veckor så får vi se om de blir lämpligt att kvala i början på Januari :) planen var ju som sagt att vi skulle kvala den 14 nov i skellefteå, men kändes fel då jag inte var hemma och kunde vara med (var i thailand). Nu har jag då inte hunnit känna på honom så mkt sen jag kom hem då underlaget har varit stenhårt,  men förmodligen så kommer de kännas lika bra som innan, om inte bättre? ;) återstår att se helt enkelt, man vet aldrig med de "små" liven :,)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0