6 december.

Var som sagt med Tosca till veterinären imorse för att kolla hennes öron, plockade upp bästaste Nina i jävre som var snäll och följde med oxå :). Iaf så var det som jag trodde, hon hade fått lite svamp och bakterier i öronen men tydligen inte alls särskilt allvarligt, men hon fick iaf örondroppar och örontvätt som vi ska se till att hålla ordentligt rent och snygt så ska de gå över inom kort :) skönt! besöket gick på 640 kr, vilket resulterade att jag blev luspank! trodde att jag hade betydligt mer kvar än så, men icket! tur jag har kvar alla bilpengarna , får låna därifrån helt enkelt.

landade hemma hos Nina en stund efter vet besöket och lät Tosca och Doris rejsa en liten stund innan vi begav oss vidare hemöver igen, nu har vi kommit oss hem för ett tag sedan, har vart över och hämtat hit Gull Smoa hos mamma så hon får vara hos mej en stund innan jag och Jonte drar på kalas i boviken :) om de nu blev idag? hänger inte me.

Har tagit några nya bilder på Smoa , är så kul att kunna gå tillbaka och kika sen när dom blivit vuxna hur dom såg ut under valp tiden :,)! skickade även iväg ett mejl till hennes tidigare ägare med ett gulligt kort och en julhälsning från oss :)

Känner att jag kommer vara gode trött ikväll då de blev tidigt upp imorse och rätt sent igårkväll, tur att jag har sovmorgon innan jobbet väntar!


Världens finaste Smoa <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0