5 december.

Åhh, har som ingen blogglust över huvudtaget just nu. Händer som inge roligt!? särskilt inte nu när hästarna i stort sett bara står, dock snöar det idag! började redan igångkväll och har kommit ngn cm faktiskt :) kikade in på klart.se och såg att det ska komma över 1 dm till helgen, så BRA! då kanske underlaget börjar bli bättre. Tänkt låta hästarna stå tom nästa måndag iaf, kommer troligen he mej ut och skritta Bajen ngn dag i veckan bara för att . Bobby skrutt får klara sej :)

Har haft Nina på besök idag med hennes 2 vovvar Doris och Strimma, de gillade Tosca och lilla Vizzla :,) just när vi skulle he oss iväg ut i skogen med dom så hittar vizzla ngt som luktade KADAVER och rullar sej såklart i det, så hon fick glatt stanna hemma i buren och vänta på en dusch, ist tog jag med Bejliz (mammas hund) i ubyte, så 4 st glada vovvar har rejsat gärnet, nu kommer dom sova gott i natt :,)



Gänget :)

Åkte med Nina in till byske sen oxå då hon lix skulle dit och lämna strimma hos sina päron och handla lite, pappa var i stan så kunde åka med han hem sen^^, drack iaf kaffe inne hos mamma och pratade en stund, sen kom pappa och vi åkte hem igen. Nu har jag och Jonte ganska just ätit middag, blev korv och blommkål idag för min del och Jonte fick vanligt mos.Nu ska jag strax bege mej ut i stallet och ta in grabbarna grus, sedan bänka mej framför tvn och kika på halv 8 hos mej .

Imorgonbitti blir de upp tidigt, ska med Tosca till djurkliniken och kolla upp hennes öron, misstänkera tt hon har jästsvamp nämligen så då får hon behandling för det , sedan ska de städas hemma innan jag och Jonte beger oss till boviken för lite födelsedags firande :)


avslutar med en bild på finaste Tosca idag, haha hon är så svart att ögonen knapt syns på henne X)!
<3


Kommentarer
Postat av: Nina

haha handbolls vm, fyfan

2011-12-05 @ 19:51:51
URL: http://nastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0