16 maj.

Inflyttningsfesten igår blev väldigt lyckad! om man bortser från att de gick sönder lite småsaker och en del cider/öl blev stulna, massa objudet folk kom oxå, inte för att de gör mig något men tycker att dom som jag bjudit kan fråga mig ifall det är okey att dom tar med sig någon fler!, tycker inte det är så jävka mkt begärt, och absolut inte svårt att fråga heller, så de tyckte jag var dålig stil. men de var trevligt folk iaf och de var som sagt väldigt trevligt :)!


idag är de bakisdag, jag Jonte harald och sussie drog på pipens och åt pizza då vi lyckats hasa oss upp ur sängen, satt riktigt jäkla bra måste jag säga! nu har herrskapet farit hem och Jonatan har farit och jobbat, så nu sitter jag här själv , borde städa men orkar rent inte just nu! ska ta tag i det ikväll ist.

Emelie kommer hit i afton och ska fota mig när jag rider, så ÄNTLIGEN blir de nå nya ridbilder! :D ska bli sjukt kul, blir Bajen som får komma ut idag, Bobby får vila !.

Imorgon väntas nog ingenting tror jag? har då inga planer, blir nog att städa här hemma i huset antar jag,ngt som är säkert är att man igentligen aldrig är sysslolös då man har eget hus :P de gäller bara att man ska idas ta tag i det som finns att göra :P! de är där de sitter^^! men nu ska vi iaf ta ut de gammla möblerna som vi sparat kvar nere till inflyttningsfesten för att folk skulle ha någonstans att sitta, men nu ryker dom ut i längan! kommer bli så mkt finare här inne i vardagsrummet , ska även ta och bygga en låång hylla  som jag kan ställa tavlor på osv, kommer nog bli riktigt bra! sedan hoppas jag på att Jonatan orkar följa med mig på Biboköp någon dag i veckan så vi kan fixa lite småsaker.

förövrigt är de världens sommarvärme ute, +20 grader i skuggan, HUR skönt som hellst! nu börjar sommaren närma sig :) <3




Om du viste hur jäkla mkt du betyder för mig älskade vän <3


Kommentarer
Postat av: sussie

DU ÄR BÄST MICUUU!!!! :) <3

2010-05-18 @ 09:15:59
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0