14 maj.

Oj vad jag skulle ha haft bort mina snöflingor som jag har här på bloggen, dom är inte så passande längre måste jag erkänna :P haha! har försökt mixtrat med de själv,men utan resultat som ni ser :P (kalla mig teknisk)
Idag har iaf jag och Jonatan varit till Luleå en sväng och köpt en stereo(förstärkare + högtalare) så nu kan vi lyssna på musik med bra ljud, + se tv och film med bra ljud :D ! sen blev de en snabbis in på biltema där vi köpte en klocka, hängare till tvn så vi kan hänga upp den på väggen och lite annat smått och gott.

Nu har vi iaf kommit oss hem, jag ska snart ta och börja städa litegrann, ska hänga upp lite gardiner ,dammsuga och torka golven , diska osv osv, jag har de jag gör ett tag framöver iaf :) sen i afton ska jag ut med hästarna.
Var ut och galopperade Bajen igår, han var suuperfin! och gick riktigt kort och fint, sen gick han ner i form flera gånger, och ena gången höll han den faktiskt riktigt länge! men jobbigt var det för lillskrutten :) sen släppte jag iväg honom en bit så han fick bli av med lite energi^^ , Bobby fick stå igår, fick så jäkla ont i kroppen efter ridningen så kände att jag inte orkade, men idag ska han få komma ut! ska köra Bobby så ska jag höra om jessika vill komma över och rida Bajen :)


nejnu, dags att ta tag i huset så de blir rent och snyggt härinne tills imorn då vi får främmeen :)!





Kommentarer
Postat av: Camilla

tack, det var verkligen superroligt :D

nästa gång får vi sikta på ! ;)

2010-05-14 @ 16:38:19
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas den här länken kan hjälpa dig att bli av med snön:

http://www.designadinblogg.se/2008/december/fallande-sno.asp



PS. Spara kodmallen innan du ändrar... Jag har sabbat hela min blogg ett antal gånger när jag har "härjat" i kodmallen... och då är det skönt att bara kunna klippa in "originalet" igen :-)



//Maud

2010-05-14 @ 20:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0