13 maj.

idag väntar jobb mellan 11-19 på kiosken, just nu sitter jag och äter fruckost/lunch, mexicana soppa med korv i, supergott! men ska snart ta och göra mig i ordning för att he mig iväg och arbeta, justja! hästarna ska ut oxå.
eftersom jag slutar kl 19  så kommer jag inte hinna med allt jag borde just idag, känns lite surt, dygnet har verkligen för få timmar ibland! men inget man kan göra åt.

Imorgon (fredag) ska jag ha en städar dag, ska ta och dammsuga huset och skura hade jag tänkt, dammtorka och göra lite sådant så det är fint inför lördag då vi får främmande :) då som sagt ska vi grilla och sen på kvällen blir de fest :) kommer nog bli toppen! borde bli det med tanke på sällskapet :)

har ganska just rastat hundarna, och nu när jag ätit upp min soppa ska jag försöka få någon ordning på håret, får se om jag lyckas :P antar att de tar ett tag innan man vänjer sig vid hur de vill vara. men jag förstår igentligen inte varför jag inte gjort detta tidigare? är hur skönt som hellst med kort hår :)


ikväll hade jag tänkt he mig ut med hästarna, men får se hur trött jag är, blir en ganska lång dag idag!
sen kommer mamma hem från fjällen ikväll, och hon har inte sett hur jag ser ut nu, hon kanske får en chock och svimmar? :P haha, Jonte sa då iaf igårkväll "ja, de blev då bättre än jag trodde " , de är rätt positivt för att vara han :P 

Nej nu ska jag ta och fixa allt innan jag far så jag inte blir sen!



och tack för kommentaren , blir jätte glad :)!! 


Kommentarer
Postat av: Emelie

haha tur att jonte tog det såpass bra x)!!

vilken tid har du tänkt att de blir på lördag då? :)

2010-05-13 @ 20:24:03
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0