25 maj.

just nu sitter jag vell ungefär i chocktillstånd, mitt i allt helvete kommer de ngt bra, kan de stämma?
Fick nämligen just ett samtal om att jag fått jobb som personlig assistent , en tjänst som är schemalagd och som kommer ligga på ungefär 80% ! oh lord, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :P (på ett bra sätt)!
jag ska iaf dit imorgonbitti kl 9 på inskolning under dagen, jag hoppas verkligen att detta kan vara någonting! eller, hade det inte varit det så hade jag vell inte sökt tjänsten :P men guud, waaahhh! jag fattar ingenting!!
:D


kommer som de lät att börja redan till veckan på måndag, får veta mer imorgon om hur det hela kommer bli :)

På torsdag far jag iaf iväg till falun med emelie på en liten semester, som kommer vara väldigt välbehövlig om jag ska jobba såpass mkt och pendla mellan osv, men jag klagar inte :D inte än^^ haha! vi ska hälsa på min faster och rolf, ska bli riktigt skönt att få komma iväg några dagar och se ngt annat :)

Igår fick förövrigt mina guldgossar nya pjucks,så nu är dom sommarskodda! blev ingen ridning igår eftersom vädret var rätt tråkigt, men ska he mig ut med Bajen en sväng idag hade jag tänkt, men måste köra till byske en sväng först och fixa ett konto åt mig och Jonatan, ett gemensamt , sen måste jag beställa ett kort oxå.
meen sen ^^

nej nu ska jag ta och göra mig i ordning för dagen, jisses, jag kommer vell köra i diket känner jag :P hahah!
ojoj...


Kommentarer
Postat av: j

jaa det tycker jag verkligen att du ska göra ;)!

2010-05-25 @ 21:01:22
URL: http://jennieelundmaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0