29 maj.

hejhopp! nu var de några dagar sedan sist, men nu ska jag uppdatera litegrann ;)!
befinner mig iaf för tillfället i Falun med emelie, har varit här sen torsdagkväll, och duktiga som vi var så bilade vi hit vilket tog 10 timmar ungefär^^ men de var trevligt, roligt att få se ngt annat än fällfors^^

igår gick vi iaf på stan en sväng och kollade läget, lagomt förvirrade^^ sjukt störande då man inte hittar överallt som man gör hemma i skeå :P men litegrann fick vi med oss hem iaf^^, sedan på kvällen blev de några cider för att sedan gå ut och testa "utelivet" här i falun ;) vi blev typ utskrattade av alla pga våran dialekt, men vi skrattade bara tillbaka ;P! i övrigt var de riktigt trevligt.

Idag blev de en liten sovmorgon framtill 10-halv 11, sedan fruckost och efter det kom kusin Linda förbi och åt lunch med oss här hemma hos faster :)! efter det visade hon oss vägen till kupolen i borlänge, ett stort shopping center som ser ut som globen :P! lite annat än CK i stan :P! X) där fick då emelie med sig ganska mkt från, och jag köpte en tröja åt mig själv och sen en blus åt mamma som hon ska få i morsdagspresent :)! sen köpte vi varsina rosablommiga foppatofflor för 59 kr paret, sjukt värt :P!

Nu har vi igentligen ganska just kommit tillbaka, ikväll väntas grillat med potatisgratäng, sen får vi se om de ev blir ngt bra på tv, om inte så far vi nog och hyr oss en film!

Imorgon blir det hemfärd, känns vell sådär, men ska bli skönt att få träffa djuren igen :] !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0