27 januari.

Efter en gårdag bestående av jobb och den årliga innebandy festen så är jag så sjuukt sliten idag, har ont i varenda muskel och är tröttare än döden..Harald och sussie har vart här tills idag, såå kul att dom kunde vara med :))
Nu är jag just hemkommen efter att ha skjutsat Jonte till stan med Mli som sällskap, nu är han påväg till Sandö och kommer vara borta i 2 veckor! känns redan förjävla tomt.. Tur han kommer hem över helgerna iaf, annars hade de blivit ännu jobbigare..
 
Efter att ha sagt hejdå så drog jag och Mli en snabbsväng på maxi , hade tänkt fika men dom stängde just så blev inge av!! -.- blev lite tröst handling ist, bla soppa och mozarella, är förmodligen de enda jag kommer äta nu när Jonte inte är hemma, är inte lönt att laga mat när de bara är jag själv som ska äta den :P meningslöst.

Ledig imorn oxå, ska ta en sjuhelvetes sovmorgon och sen köra häst hade jag tänkt.
på kvällen är de första träningen på taekwondon som jag fick i julklapp, är nästan lite nervös!? tur jag har Carina med mej ;)
 
Nu ska jag ta och plocka undan litegrann, sedan blir de nog en tidigkväll.. är sjukt slut!!
 
 
Ett smakprov på tapetseringen som utfördes i fredaskväll! :) har ingen bild än hur de ser ut sen de blev klart, men fint blev de vill jag lova, jättenöjd :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0