28 januari.

Ledig dag idag, har sovit som en gud inatt vill jag lova!! och jag skäms över att säga det ens, men jag sov till kl 12,30 idag!! :O tydligen var det välbehövligt, sen gör de inget heller då hästarna sover ute nu när de är så varmt, har rundbal och hela köret :) man må passa på :P
 
Har dock inte mått jättebra idag, åt en kopp mexicanasoppa imorse till fruckost sen har jag inte ätit ngt mer under hela dagen, har som vridit sig i magen när jag ens tänkt på mat.. sen i afton blev jag dock jättesugen på surströmming!? knappast den bästa maten att stoppa i sej, men jag ringde Mli och fråga om hon ville äta det med meeej och så blidde det ;) blev en promenad med hundarna efteråt så nu känner jag mej faktiskt lite piggare, lite svullen och irriterad i magen men skyller på suringen :P inte så konstigt kanske.
 
Imorn blir det en städdag under förmiddagen innan jag beger mej mot jobbet för lite eftermiddasarbete, känns bara prima, då går tiden lite fortare oxå , är ju som sagt ensam hemma nu enda till fredag då Jontis kommer hem igen.
han åker dock igen på söndag, känns lite surt :/
 
Nya schemat har kommit oxå, ser riktigt fint ut! inte nu till veckan men veckan därpå tror jag de var, har jag vist 3 förmiddagar i rad, kommer förmodligen vara ganska död :P får så sjukt ont i kroppen av 8 timmars passen, men att jag har ett trevlig jobb väger upp de hela :)
 
 
Priiiima kaffe har vi oxå, tur dee B)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0