25 juli.

Varför är jag världens sämsta människa på att planera saker?? den som de viste?.....
Iaf så sov jag framtill kl 10 idag och vaknade för engång skull relativt pigg! tog med mig hundarna och gick över för att mata mina hästisar, och sen vid 11 blev jag bjuden på lunch nere på folkan av Mli :,), efter det har jag mest bara pjåtat på här hemma, har plockat undan och dammtorkat litegrann vilket är lika nödvändigt varenda gång trots att jag springer och gör det flera gånger i veckan! (ibland iaf :P)

vid 14 tiden kom Jontes pappa Roger och Carina + samuel hit på besök, alltid lika trevligt! blev lite prat och sedan middag som bestod av "grekisk pytt" med morötter ist för potatis, alltså LCHF vänligt! dock hade jag inte ens nästan alla ingredienser som jag ville ha, men de blev ätbart iaf :). Bjöd även på en efterätt som bestod av LCHF vänlig hallon smulpaj med råkräm, och den blev poppis! själv tyckte jag den blev lite söt trots att de bara var 1 msk vaniljsocker i + en msk florsocker i grädden till, lite "skadad" man blivit? :P. Herrskapet drog hem där vid 18..

Följde pappa till byske en sväng ikväll för att hämta hem hans bil, han har nämligen köpt en ny och eftersom han inte kan dela på sej så kunde han inte köra hem båda bilarna samtidigt :P... drack en kopp kaffe inne hos mamma på kiosken innan jag brummade hem, var hemma vid 21 kanske?.. Nu har jag ganska just kommit in efter att ha råtat på lite ute i stallet, har skurat ut hästarnas krubbor ordentligt och skottat ur boxarna helt och hållet för att fylla på med 100% rent spån! sopat undan litegrann osv oxå , sen började det regna och jag var tvungen plocka in mina guldgossar, ska tydligen regna hela dagen imorgon oxå som der ser ut just nu :/... Eftersom att de regnade och helt plötsligt blev "kolsvart" ute så blidde de ingen ridning eller körning alls, är de uppehåll ngn stund imorgon så drar vi ut då ist, eller vi far ut hur som helst! får dra på mej regnkläderna helt enkelt..

Ist har jag cyklat en runda med båda mina vovsingar, nu ligger dom härbrevid nöjda och belåtna och väntar på sin kvällsmat som jag blandat för en stund sen :) själv har jag tryckt i mig 2 skivor av världens godaste salami som jag inhandlade på byskemarknan i helgen, helt sjuuukt så god den är!! ska strax tända lite ljus och bläddra igenom Jotex katalogen innan sängen kallar, finns risk för kli i fingrarna! men ska försöka hålla mej i skinnet^^


Min fina Tosca får stå för bilden idag, tagen i vintras av Mli!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0