18 juli.

Ursäktar för dålig uppdatering de senaste dagarna, men har haft annat för mej än att sitta framför datorn helt enkelt :)
I Lördags hade jag iaf loppis utanför kiosken mellan 11-15, allt för att bli av med saker som vi inte ska ha kvar!! trots de dåliga vädret lyckades jag sälja prylar för 820 kr, helt OK faktiskt!.. På kvällen bestämde jag mig för att festa trots att jag lovat mej själv att INTE göra det, då dragrace helgen är årets största helg i fäll så tänkte jag att jag skulle unna mej^^
Mli kom ner och vi grillade till middag, sen anlände Erre och vi drog upp till Mlis lägga för lite förfest som var jättetrevlig! sen vidare mot tältet där alla befann sej, och efter ett tag drog vi oss upp på fältet där de var Pub :) var SJUKT roligt om man bortser från slutet då de blev lite för mkt alkohol :P har vell borta halva kvällen ungefär, vet att jag mot slutet satt mitt på vägen ngnstans och blev upphämtad av ngn som jag inte hade en aning om vem de var fören dagen efter, var tydligen grannen som räddat mej :P .. hade iaf däckat ganska snabt i sängen när jag kom hem med kläder å hela köret på, vaknar vid 8 på morgon och kliver upp för att gåner och borsta tänderna då jag känner att de luktar FAN i huset!

Ja, va tror ni själva?? jag hade SPRUTLACKERAT trappen med spya!! bakis som jag var så vart jag så deprimerad att jag gick och la mej igen, sen vid 11 steg jag upp och de var bara börja torka.. -.-

Söndag förmiddag mådde jag som jag förtjänade iaf, mot eftermiddagen drog jag och Jonte oss mot ursviken för lite altanbygge hemma hos hans far och carina, blev bjudna på middag oxå^^ sen vid 23 på kvällen drog vi oss hemöver igen..

Idag Måndag så steg jag upp vid halv 9, ut och mata hästar och sen göra sej i ordning för en heldag med bästaste Sussie och respektive för en tripp till piteå, och jag är såå jäkla nöjd med dagen! har köpt mig 2 par jeans i 2-3 storlekar MINDRE  än jag hade i vintras :D :D dock var detta stretch jeans, men endåå! helt GALET så bra :D sen blev de en skjorta och ett baslinne från Ginatricot + en massa mysiga "hus grejjer" från en kanonbra butik som heter Presenten, skulle kunna gå därinne en hel dag tror jag! finns så ruskigt mkt fint :)

Nu är jag hemma igen, min fina Jonatan har städat övervåningen idag + skruvat ihop TV bänken Mican och Ante köpte hem åt oss från IKEA (TUUSEN taaack <3) så vardagsrummet är ÄNTLIGEN helt klart, känns toppen! vi har saknat en tvbänk i 1 års tid nu men aldrig fått tummen ur att styra upp det :P.

Nu ska jag svida om till stallkläder och he  mig ut och köra intervaller med Bajen, imorgon ska jag ut och rida med Bea som kommit hem från stockholm ett tag, blir nog Bajen som står för den turen oxå, men sen ska jag faktiskt ta ut Bobby och köra honom en runda är planen :), sedan ännu en rolig grej är att min fina Faster och hennes karl Rolf kommer på beösk från Falun imorgon och stannar framtill lördag, OJ så roligt! är så sällan vi ses så ska bli såå mysigt :)

Näee, kanske dags att sätta igång med mina kvällsplaner så jag får ngt gjort!? finns en risk att jag fastnar här annars^^



Bäbis Tosca och Sita i höstaas :,)!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0