12 juli.

De senaste två dagarna har jag nog varit världens mest förvirrade människa tror jag :P jag har inte kommit ihåg någonting och bara sprungit runt runt , fråga mej inte varför då jag egentligen inte har ngn anledning? :P

Idag blev de iaf stan en sväng, for förbi i urs en snabbis och sedan styrde vi vrålåket mot a-torp där Harald och sussie är hemmahörande, drog en repa på Coop där vi inhandlade dagens middag som bestod av Tacos, riktigt mymsigt! har även hunnit med en snabbis på stan för att inhandla lite grejs då min pappa fyller 60 år imorgon :D! råkade bli en grej till mej själv oxå, en mjukisdress :].. Resten av kvällen spenderades hemma hos harald och sussie framför tvn, såg en hyfsat bra film som jag som vanligt inte kommer ihåg namnet på!? sedan en massa prat och trevligheter :)

Nu har jag och Jonte ganska just slagit oss till ro, han ligger i sängen och klagar på mej att jag oxå borde sova , antar att jag ska görat snart, men är lite exalterad just nu då jag fått ett riktigt HEDRANDE erbjudande! går inte ut med ngt fören jag vet ngt säkert..

Imorgon är de som sagt min pappas 60 års dag, så morgondagen kommer bestå av ett hejdundrandes firande ^^ han förtjänar att firas ordentligt min fina pappa :). ska även hinna med att rida Bajen , hade tänkt ut och busa lite i skogen bara, sen behöver Bobby komma ut och avreagera sej lite oxå, får se hur de blir med tid. Resten av veckan kommer se ut såhär! :

Torsdag:mot ursviken till Jontes pappa på morgonsidan, ska byggas altan osv. mot eftermiddagen ska jag hämta upp sussie och vi drar förhoppningsvis mot Piteå stad en sväng och gör den osäker! efter det tillbaka till staden igen.
Fredag: köra båda hästarna, motion står på schemat! även dragrace uppe på fältet, ev fest på kvällen? dock inte för min del har jag bestämt.
Lördag:Hästarna vilar, ska städa lite i stallet, ev fest på kvällen? inte för mej dock..
Söndag:Bajen ska gå intervaller och Bobby ska motionköras! Huset ska städas GRUNDLIGT!!

sen såklart så ska mina vovsingar promeneras och få komma ut i skogen, men de orkar jag inte skriva in i min planering då jag anser att de är en självklarhet att de ska göras varje dag^^ åtminstone stimuleras på ngt sätt..
Nu ska jag ta och lägga mig, blir en lång och KUL dag imorgon :)








Kommentarer
Postat av: Maud

Gratta din pappa så väldigt mycket !

2011-07-13 @ 20:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0