30 juni.

Helt sjukt så varmt vi har haft det de senaste 2 dagarna! idag hade vi +32 grader i SKUGGAN! och jag höll vell ungeför på dö hela tiden då de inte går vara ngnstans där det är svalt :S , gjorde några försök till att sola men de gick inte många minuter innan jag var tvungen att sätta mig i skuggan en stund.

Satan va bräms de är ute nu oxå btw!! stackars mina hästar står och viftar svansarna och gör allt de kan för att komma undan dem, så tog in dom och smorde in dom i aloe vera och myggmedel i mass, men de biter inte på dom jävlarna! -.-
nääee snacka om onda varelser, dom har verkligen INGEN mening med livet!! inte mygg eller knott för heller för den delen...

i afton kom Jontes mamma Camilla och lillebror Vincet förbi en sväng och hälsade på, vi passade på att inviga vår nya altan med lite grillat som smakade helt utsökt! jisses så fint de satt!.

Nu ikväll har jag mest bara chillat på, har inte haft varken lust eller ork till att åstakomma särskilt mkt. tog med mig Tosca och gick upp till emelies vovve sita då jag fick i uppdrag att rasta henne åt hon då Mli skulle iväg på stadsfesten ikväll :) gick då hur bra som helst! duktiga hundar :,) , NU har jag ganska just nattat mina hästar och ska vell alldeles snart ta och natta mej själv oxå, har sovit så dåligt de senaste nätterna då de är så SJUKT varmt inne på vårat sovrum! men Jonte ha satt dit nå myggfönster nu så hoppas de är lite svalare ikväll^^..

Förövrigt så svider de lite i ansiktet nu känner jag, måste betyda att de tagit på litegrann idag iaf^^ gillas!!
Näee, om man ska ta och hoppa isäng? verkar bli en fin dag imorn med^^


Kommentarer
Postat av: Åsa

tack ;)

nää ja ska nog int dit alls :P är ju mer än 18 000 sålda förköpsbiljetter till lörda :O kommer va GAALET me folk! :P

2011-07-01 @ 12:39:24
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0