24 juli.

så var sista Byskemarknads dagen avklarad, har faktiskt varit riktigt trevligt! mkt roliga saker att titta på de stunder man tog sej loss för att kika runt, sen tycker jag bara att det är så roligt då de händer något härikring :)

Hästarna har fått vila i helgen, blev ingen körning/ridning igår afton då vi fick främmande och senare på kvällen började det stört regna och åska riktigt ordentligt! ist fick jag gå över och plocka in mina guldgossar i stallet , så inatt har dom fått sova inne vilket jag tror var rätt uppskattat, dom blir alltid så glada då dom får komma in :,P!

Ett kommande projekt jag har på tal om allt och inget är att bygga vindskydd i båda hästarnas hagar, så SJUKT praktiskt! slipper man ha dåligt samvete om de börjar regna eller snöa då man inte är hemma och kan ta på dem täcken, ska börja kika runt lite på blocket få se om de finns ngn som säljer färdiga, annars ber jag Jonte hjälpa mej att snickra ihop dom ist! går det oxå.

Nu bjussar jag på en liten veckoplanering för de kommande dagarna innan sängen kallar:

Måndag:Bajen intervaller, Bobby motionköras, träna, fixa i stallet!
Tisdag:Bajen uteritt,Bobby motionköras, träna, städa huset!
Onsdag:Bajen dressyr,Bobby rids eller körs. ev drar jag Jonte Ola och Cizzi till Falun på kvällen och stanner till söndag, dock ej bestämt ännu!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0