3 april,dag 3.

Är nu inne på dag 3 med nutrilett/soppor, går riktigt bra! mätte mig runt midjan igår och har redan tappat 3 cm, troligen endast vätska som försvunnit kan jag tänka, men en bra början! dock inser jag att jag börjat i lite fel tillfälle, jamena, nu är de påsk och då ska man få påskägg fyllda med godis, äta massa god mat osv osv, men ist lever jag på soppa ? så går det.


Imorse blev jag glatt överaskad då jag tog ut hästarna, jag möttes av ett enormt påskägg! jag blev så glad, men när jag tog upp det så kändes de precis som om de var tomt! men då jag öppnade låg det trisslotter däri för 200 spänn!
och innan jag fattat vem de var ifrån, gissade starkt på att de var mamma då hon äger kiosken i byske :P! men de var de inte, funderade en stund och sedan  ringde jag Jonatan, de var han som varit så söt och lagt dit det :P haha!

Förövrigt idag så har jag varit en sväng till byske, köpte påskägg till Jonatan och sen satt jag bara och chillade på kiosken en stund innan jag ides fara hemöver igen ;P

Nu är jag hemma på rast, började jobba kl 16 och slutar 21 , blir en lugn kväll då 2 av vårdtagarna jag ska ha är borta, så jag har endast 3 st jag ska till^^ , senare ikväll har jag ingen aning om vad som sker, blir nog ngn film och sedan sova?


GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!

nu drar jag iväg och jobbar igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0