3 december.

Ledig idag, men inte en lugn stund för de inte! upp kl 06,30, rasta hundar och sedan iväg mot Byske där jag mötte upp Nina och Johan, vidare mot stan för lite ärenden, tillbaka till Byske, in på banken samt äta lunch.
Hem , snör ihop en lussebulle deg och däckar i soffan medan den jäser. Upp igen och baka till dem, fixa middag och sedan iväg ut i stallet och pröva sadeln på Bajen igen med Mli som sällskap, den verkar ligga relativt bra! HURRA säger jag!!! äntligen, satan va skönt de ska bli med en riktig sadel!!
 
sedan vidare mot Mli i storbränna och dricka kaffe och snacka skit en stund, sedan ut och pröva sadel på hennes Fari, tyvärr låg den inte bra på honom så blidde inge av där :/, vidare mot gymmet, tittade dock mest på medan Mli tränade men sprang faktiskt några minuter själv oxå och la mej på "sträclbänken" för att töja ut mej lite ;)
Nu äntligen hemma igen, dags att varva ner en aning, ska göra det på bästa sätt och ta en kvällsprommis med hundarna och sedan natta grabbarna grus i stallet :)
 
Imorn blir det en redig sovmorgon, sen blir de in till stan för ytterligare ärenden!
på afton ska jag rida/köra häst, ngt av de iaf :P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0