1december.

Så var vi inne på december månad, bara 1 månad kvar innan nytt år, fan vad jag längtar! kan inte tänka mej att det kan bli mkt sämre än det här året, för detta tar fanimej priset!! hurves när jag tänker på det..
 
Befinner mej på jobbet, bara 1 timma kvar innan hemgång. höll förövrigt inte på att ta mej hit då audin vägrade starta, jävlart stendöd! som tur var gick den kabla igång, brukar inte fungera men tack och lov så gjorde de det idag!
Snö har de kommit oxå, de var påtiden! blir så mkt trevligare ute :) får gärna komma massor mkt mer! dock är de inte så trevligt att köra i detta busväder, meeeen sådan är vintern.
 
Imorn jobbar jag förmiddag, hoppas att bilen uppför sej då bara! sedan ledig 2 dagar, ska passa på att göra jul ordentligt och kanske baka lite så man har ngt att bju på ifall de råkar komma en männisch :P
Fick hem sadlarna igår oxå, hann testa dem som tvärendes idag och den ena ser endå rätt lovande ut! ska testa rida i den bara en gång hade jag tänkt , hoppas på de bästa! behöver verkligen en sadel NUUU!
 
nu dags att göra sista rycket här på jobbet, sen hem och göra stallet för att sedan mysa ner sej i soffan med Jontis innan sänggång väntar :)
 

Kommentarer
Postat av: mican

sv: hhahha, jo de är det! jag är lite virrig just nu :) blandade ihop helgerna haha

2012-12-03 @ 09:29:39
URL: http://diamantmoln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0