18 april.

Så var Cilla operation överstökad, allt har gått bra! nu väntar vi bara på prosvaren av biopsin som kommer om ca 1-2 veckor. Hoppas verkligen på ett bra besked!!! Nu ska dock damen få sej en utmaning, hon måste ta de chill i 2 veckor, endast lugna promenader står på schemat, jag vet en som kommer ha DAMP!! hon ska även äta nästintill flytande i 2-3 dagar, prövade ge henne fil igår men det var inte så populärt.. fick i henne 5 matskedar ungefär, sen strejkade hon. Så idag fick vi pröva ngt annat, jag blöter alltid deras hundfoder. men nu lät jag det svälla ordentligt så kulorna gick att mosa sönder, kokade även potatis i hönsbuljong som jag mosade ner, buljongen har jag för smakens skull. Blev en riktigt sörja vill jag lova :P men de slank ner utan protester ;) hon behöver verkligen få i sej sin mat, hon är rätt knepig att hålla hull på, och nu äntligen när hon börjar se ut som en hund så vill vi inte tappa det.
Åkte in till Byske en snabbis idag och hämtade ut hennes medecin, sen hem igen. Blev bjuden på middag hos sandra och kenny, tur att ngn tar hand om mej när Jonte är borta ;) haha!! stannade även och såg hockeyn, Guldet blev vååårt!! Förjävla bra jobbat SAIK!!!

Nu har hundarna just ätit kvällsmat, ska gå ut och dra kvällspinken alldeles strax, samt gå förbi stallet och raffa åt hästarna kvällsmaten. Dom fick komma in i afton, har spöregnat här hela dagen :/ trist. men bra för snön! de börjar vara lite kvar nu, snart äre sommar :D
 
Imorn kommer min älskling heem!! blir grillning hos sandra och kenny tillsammans med mican och robin, kommer bli treevligt :) och GOTT!! hoppas på bättre väder bara.
 
 
Cillas lyxmåltid delux, ngn som vill smaka?? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0