8 april.

blev en rejäl sovmorgon idag, fick en chock när jag vaknade och såg att kl var halv 12!!?! upp och mata hundar, rasta dom och sedan gå över och kolla till grabbarna grus, dom sover ju som sagt ute så dom går de ingen nöd på :) , tanken var att bada dem idag men det var ingen direkt värme så vi tar det en annan dag ist.
 
Blev en lunch med Jennie på fältet, sedan gick vi över och hälsade på hos Sandra & kenny där vi pratade på en stund och drack kaffe, myys :)! Efter det tog jag mej en promenix med hundarna, Cilla fick bära klövjeväskan idag vilket gick fint, hon verkar inte tycka att det är obehagligt på ngt vis utan traskar på som vanligt, lite extra stolt över att hon får en liten uppgift :)
 
Efter middagen gick jag över till Mican och lillan & hälsa på en stund, sen när Robin kom hem hängde jag med dom på lite husvisning och sandra och kenny, spääännande :D har just kommit därifrån efter att ha stannat & tokpratat, och som vanligt rusar tiden iväg när man har trevligt! konstigt dedär?

Nu är det bara kvällspinken med hundarna kvar sedan blir det sängång! ensam och övergiven ;) Jonte åkte till sandö imorse, känns ju lite lagom tråkigt.. tur han kommer hem över helgen <3
 
Nästa vecka så väntar Cillas operation av toncillerna, samt biopsin på hennes mystiska "sår" i gommen..
Börjar känna av mina nerver, guuuud låt det inte vara ngt allvarligt!! det KAN bara inte vara det?!! men med min tur skulle det definitivt inte förvåna mej... Näää, försöök tänka lite positivt kan vell inte skada? grejjen är bara den att det tar så fruktansvärt ont om det visar sej annat...
 
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0