11 mars.

Ja, detta har vell varit en mer eller mindre dramatisk helg för min del.. 2 akut besök samt jobb på det, nu är jag heeelt slut!..Åkte in i lördags pga känningar i magen, åkte hem nästintill lika ovetandes men fick iaf ett trevligt bemötande, hade Mli med mej som sällskap så de kändes stabilt :P, jag skulle återkomma om smärtorna i magen blev värre, vilket de blev på söndagen!. under dagen kände jag inte av så mkt, inte så att jag tänkte på det.
På aftonen då jag begav mej mot eftermiddagsjobb så blev känningarna betydligt otrevligare men härdade mej igenom kvällen och tänkte vell mest att de skulle gå över..
 
Väl hemma så gick jag och Jontis isäng relativt fort, jag kunde dock inte somna och smärtorna blev ännu värre, fick frossa och mådde inte alls bra , Ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte jag skulle åka in på akuten då de kunde vara blindtarmen.. STOR SUCK! bara he sej upp och bege sej iväg, väl framme togs de massa prover och jag fick ligga i ett rum med kanyl insatt ifall jag skulle bli inlagd och behöva dropp. Proverna visade dock inget fel, inga tecken på infektion men ömmade som fan när dom tryckte på högersida av magen..trots min frossa hade jag ingen feber, vilket är ett av de första tecken när de är blindtarmsinflamation. fick en kramplösande spruta och 2 tabletter och då avtog det en aning. Vi kom framtill att det förmodligen var en cysta som spruckit IGEN , så jag fick åka hem strax före 4 på "morgon", låg i sängen kvart i 5 och både jag & Jontis small av direkt.
 
Idag har jag mått mkt bättre, har fortfarande ont vid tryck på magen men ingen direkt värk.har dock varit ganska slut så har mestadels tagit de lugnt.. När Jonte slutade jobbet tog vi en liten skotertur med Etn och hade hundarna springandes brevid i lagom takt. eller Vizzla åkte vell mestadels ;) Cilla sprang glatt brevid.
Nu blir de dock sängen och hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon! har en jobbkväll att se fram emot.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0