29 juli.

hemkommen efter en fantastiskt trevlig helg med fina vänner i Joeström :) åkte upp natten mot fredag, var framme ca kvart över 2 på natten, men de var de värt! var nämligen gassande sol på fredagen.
Vi har hunnit med mkt trevliga saker, bla åkt lift upp på fjället i hemavan och traskat runt lite och blivit stekta,
fiskat och grillat korv , badat i en bäck med vattenfall och "grytor" och bara haft de allmänt kungligt! :)
 
Har dock dragit på mej en hejdundrandes förkyldning som började göra sej till känna redan i tisdags, har haft fruktansvärt ont i halsen och haft svårt att svälja. Gissar att jag fått halsfluss, är inte vacker i mun kan jag lova.
Försökte nå vårdcentralen idag men utan resultat såklart, snacka om att dom har ett kasst system! varför inte telefonkö som de är på de flesta andra ställen?? här får man bara till svar att dom inte har några fler lediga tider att ringa upp under dagen, försök igen senare. Lagom irriterande...
 
Åkte med Jennie in till byske , drog oss till furuögrund och fikade på hamncafet :) mkt mysigt! sen körde vi runt och kollade in alla lyxiga stugor vid havet, helt sjukt vad en del verkar ha pengar!! körde även förbi min mormor och morfars gamla hus som såldes för ca 7 år sedan. hade tänkt knacka på och fråga om man fick komma in & kika, men var ingen där för tillfället tyvärr. Saknar stället ngt enormt, man har spenderat ett x-antal timmar där.
 
 
Nu har jag och Jontis ganska nyss intagit en god middag bestående av grillat och hemgjord potatisallad, tom ätit middag utan åskådare! de händer inte varje dag ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0