25 februari.

Några dagar sen sist, ingen ordning!!
Har iaf varit ledig i helgen, hade förmiddag i fredags sen bar de av hem för middag och mys.
Lördag bestod av festligheter, skulle egentligen vara pub nere på folkan men blev vist inställt, tur vi har Pipen som ställer upp för byn och hade pub ist! :D blev en fantastiskt lyckad kväll, sjukt roligt :)
 
Söndag vaknade vi upp, var ngt bakis men endå inte så farligt :) Jontes mamma och Vincent kom hit och vi drog ut med skotrarna & vovvarna för att grilla, underbart väder oxå! +8 grader i solen, fantastiskt :)
På afton åkte jag in med Mli på icamaxi för att handla lite i brist på annat att göra :P
 
Lika fint väder har de varit idag, dock lite väl blåsigt :/ snörde ihop lite varm choklad och tog med termosen ut och satt mej med mamma i en snödriva på gården med hundarna springades som tokar runt runt, tur dom är lätt roade ibland ;) haha! När Jonte slutade jobbet for vi förbi Mican och Robin en sväng som fått komma hem från BB idag, kikade på deras lilla knyte, OTROOOLIGT söt och världens kopia av dem båda :') jisses så sugen man blir, tänk så mysigt med en liten eeen <3 tyvärr får de nog vänta då jag måsta få ordning på mitt elände till kropp först.
 
Ska till en kvinna imorn som heter Rita, hon ska vist vara riktigt duktig och ganska vass :P förväntar mej en del hårda ord, kommer förmodligen bli utdömd.. :P ska endå bli spännande och höra vad hon säger, och framförallt om de finns något hon kan hjälpa mej med!.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0