24 september.

Ledig idag som sagt var, steg upp halv 10 ungefär, gick över och gav hästarna fruckost inne då pappa skulle köra ur hagarna med traktorn, dom fick komma ut vid 1.
 
Blev en lunch med Jennie på Pipens idag, chilicon carne var dagens, mkt gott! sedan for vi hem och snackade lite skit hemma hos mej en stund innan hon for hem och jag hamnade lite i städartagen :))
Klockan gick och Jontis kom hem från jobbet, vid 4 åt vi middag , häst entrecot ;)) rester från gårdagen. Mums!
Gick ut i stallet vid 17, tog in Bajen och gjorde honom redo för ett pass i vagn.Skrittade första 10 min sedan blev de jogging i ett lite raskare tempo ca 1 mil, han var knapt varm ens när vi kom hem, gott tecken ;) han var iaf superfin!
taktmässigt och trevlig var han, nu slipar vi ett par veckor till innan vi beger oss ner på banan för snabbjobb :)!
 
senare i afton tog jag och Jontis hundarna upp till skogen en sväng, Cilla stack iväg som ett skollat troll rakt in i skogen och vägrade att stanna!! har ALDRIG hänt förut, hon brukar alltid komma när man ropar, men ICKET.....
ropade 5-6 gånger och till sist kom hon, slickade sej glatt runt munnen och jag tänkte direkt att hon hade hittat nå jävla människo skit!!! men hon var alldeles vit runt munnen, luktade nästan som cremefresh? vi gick iaf och letade upp va fan det var, vi hittade iaf en stooor rund vit pöl i en liten grop , tog en pinne och petade runt lite och de var precis som cremefresch konsistens på det! luktade inte så mkt heller??? varken jag eller Jonte blev klok på va de riktigt var, och jag blev förstås nojjig och var livrädd att det skulle vara ngt farligt! :O Men nu flera timmar senare är hon då precis som vanligt, så förhoppningsvis var det inget... Jonte tog kort på det, ska lägga upp det imorn får ni se!
 
Jennie kom över en sväng vid vid halv 8, kollade på lite halv 8 hos mej innan hon gick hem igen.
vid 9 kom Mican och Robin förbi på lite "kafferep" och snackade skit en stund, dom for för en stund sen :)
Har just kommit in efter att ha nattat hästarna samt rastat hundarna, Nu väntar sängen för min del.

Eftermiddag imorn på jobbet, taggar....
 
 
 
bilder från Rhodos där vi var i juni, snart bäre av igen, till Egypten. Längtaar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0