15 oktober.

helgen över och ny vecka påbörjad, gick dock åt helvete för mej idag :P! var helt inställd på att jag var ledig, kröp ner i mina mjukisbraller och strosade runt hemma, gick och hälsade på mican en sväng och vid 15 gick jag hemmåt, kl 10 över 4 ringer telefon, de var chefen som undrade vart jag var ! halvstum och förvånad blev jag såklat, kollade på schemat och vist fan skulle jag jobba ikväll! var helt inställd på att de var imorn jag skull iväg..
Hur som haver, fort som tusan ner i nå andra kläder, kladda lite skrot i fejjan och iväg!
 
så befinner mej med andra ord på jobbet just nu, slutar om 1 timma. har kväll imorn oxå, ska inte glömma bort det den här gången :P! ledig onsdag torsdag, då ska de tränas häst och fixas lite hemma..
 
Jonte har dragit på sej en förkyldning, så nu vet jag precis vad som väntar.. är standard på hösten!
hoppas dock att vi är friska och krya när vi åker utomlands om 3 veckor, annars blir de lite bittert...
 
Igår åkte jag med Jocke till boden btw och kollade på amstaffvalpar hos kennel Ruffwood, han funderar ju nämligen på att skaffa sej en liten krabat :) och vist blir man sugen!! 11 st små knubbiga knyten lullade runt , så fantastiskt söta! man ville ju bara ta med dem allihop :') dock räcker de med dom 2 jag har, så blir inge av för min del ;)..
 
Nu ska jag göra sista rycket här hade jag tänkt innan de är dags för stängning, dom hotar förövrigt med 13 cm snö imorn! spännande...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0