14 oktober.

så har helgen gått mot sitt slut, i fredags så åkte jag och Jonte in till stan och käkade på Kriti, firade våran 7års dag lite i förväg, den är egentligen nu på tisdag men jag jobbar kväll både tisdag/onsdag så vi passade på att göra bort det nu ist :) var iaf hur gott och mysigt som helst, tänk att vi hållit ihop i 7 år.. Självklart hoppas jag på många fler, Jontis är mannen i mitt liv <3
 
I lördags blev det en lugn förmiddag, Jennie kom över en sväng samt Mican och Robin :)
mot aftonsidan for jag och Jonte till ursviken där vi blev bjudna på middag hos hans pappa och Carina, blev gomat och massa prat innan vi drog hemöver igen vid 10 snåret.:) När vi passerat Byske börjar det snöa i sinne, HUR mysigt?? :D dock en jääääkligt blöt en sort, trots det la den sig vit som sammet på backen , jisses vad jag längtar efter snö nu!
 
Som tur är hade jag tagit in hästarna innan vi for, annars hade dom nog frusit ihjäl stackarna.. kall blötsnö/regn och utan täcken hade inte varit en hitt..
 
Så är det söndag idag då, sitter och väntar på att Jocke ska komma hem från stan , jag har nämligen lovat att följa med honom till boden och kika på valpar :)) känner jag mej själv rätt så kommer jag bli valpsjuuk! men dont worry, kommer inte bli någon fler hund för min och Jontes del ;) de räcker med dom 2 vi har :)

Vad som händer senare ikväll är ännu oklart, får se vad som sker helt enkelt !
 
 
världens finaste -v-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0