31 maj.

3 natten i rad som jag vaknar och mår sjukt dåligt och måste gåner för att kräkas, HEJ magkatarr!
Går omkring med ett ständigt sug/brännande känlsa i magen , och värst är de då på nätterna av någon underlig anledning? totalt världelöst..

jobbat några timmar idag, nu är jag dock hemma. Har planterat lite blommor som jag ställt ut på altanen, samt gjort en liten kruka till mamma och pappa som jag ställt på deras bro :) ledig imorgon, har dock massor att göra!
ska åka till stallet relativt tidigt , Ingemar (equiterapeften) kommer och går igenom Bajen, tänkte låta honom få sej en genomkörare nu innan vi börjar komma igång ordentligt..Ser ut som vädret för den här helgen ska bli otroligt kasst! regn regn och åter regn visas på väderkartorna, inga små mängder heller utan typ 5 mm nu imorgon (fredag), lördag skulle de komma 19mm och söndag 12mm, INTE ok -.- ser ut att hålla i sej mer eller mindre framtill nästa fredag, tur vi åker på onsdag då ;)

Känner mej endå liite nervös inför resan om jag ska måsta dras med denna eländiga magkatarr, hoppas att jag inte blir risigare därborta! ska knarka losec framtills vi åker.

Förövrigt imorgon om vi bortser från stallet så ska jag och Jonte åka in till stan och växla till euro inför resan, sedan göra bort lite små ärenden sådär..Hundarna får hänga med, ska passa på att miljöträna Cilla lite på stan när vi lix är dit. Gården måste räfsas oxå, har gjort en del men har vell mer än hälften kvar. man har lite av en tendens att skjuta upp på sånt här? undra varför ;P




MINST såhär brun ska jag vara när vi kommer hem från Rhodos, lär få ligga i ;))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0