30 maj,

Var och red Bajen igår, första rundan vi rider helt ensamna, han var rätt spänd till en början och tyckte det var väldigt spännande när vi skulle lämna stallet ;) gick dock bra sen, pigg och glad häst :) blev en relativt kort tur, travade upp till Byskebyn där vi sedan vände och galoppade hela vägen hem, Bajen laddade som en galning och ville springa fort fort fort medan jag hade planer på att ta de liite lugnare :P lät honom dock springa på en bit innan jag försökte korta upp honom en aning, gillades inte men till sist så ;)

Tog sen in Bobby och borstade upp honom noga, använde mig av kardan för att få bort all vinterpäls. Nu börjar de ta sej, nu har han inte så mkt kvar faktiskt ;)

Idag har jag haft fm på jobbet, har haft så sjukt ont i kroppen och varit allmänt cenil! jag tror inte att jag har en kroppsdel som inte är inflamerad och ond just nu, och de är fan inte roligt ska jag tala om, är så sjukt less...
Jobbar sista dagen imorn innan jag är ledig resten av helgen, ser dock inte ut som att vädret ska bli på topp :/ gillas inte! vart tog dom där +20 graderna vägen? kom gärna tillbaks..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0