23 maj.

Idag har jag en massa måsten, bla tvätta fönstrena då vi knapt ser ut genom dem längre :P! okey, inte riktigt så illa men nära inpå! måste tvätta 211 tvättar, räfsa gården (vilket lär ta sin tid) samt dra ut med hundarna i skogen, det ser jag dock inte som ett måste utan det gör vi för att vi tycker de är roligt såklart! :)

Det går jättebra med Cilla, och det känns verkligen helt fantastiskt bra! är så glad att jag fick chansen att ta mig an henne, jag ser verkligen fram emot en framtid med denna hund, de gör vi allihopa :)

Igår afton åkte jag till stallet och mötte upp Jeanette (ägarn) , blev en preimär tur på Bajen och hon red på sin shire hingst, satan så maffig han är! red till vi kom ut i Byskebyn där vi mötte upp helena och matilda på deras hästar, 4 st blev vi altså och Bajen rörde inte en fena! han var cool lugn hela turen!? trodde endå att han skulle tycka att de var lite spännande, men icket!? :P  skönt iof^^, var iaf fantastiskt härligt ute, lagom varmt och solen sken på oss , kunde inte blivit bättre.

Imorgon åker jag till stallet igen, med sällskap av Nina denna gång. blir en ridtur på båda grabbarna är tanken :)
Ledig framtill fredag, sen väntar en jobbhelg! känns vell endå helt ok efter 1 veckas ledighet :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja de är fan kul att köra gräsklippare :) Köp en :)

2012-05-23 @ 18:01:25
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0