2 maj.,

Tog mej en redig sovmorgon imorse! steg upp och rastade hundar samt matade hästar, gjorde mej klar för att sedan dra mej till stan för att ombesikta bilen med jennie som sällskap , nu gick audin igenom iaf , han sa rennt att den såg ut att vara i nyskick! de gillar vi ;)

drog en latte inne på Stigs innan vi begav oss upp mot solbacken en snabbis, in på ÖB för att kolla läget en sväng osv :). for även förbi morfar i byske och hjälpte han med att sätta upp gardiner , han har fått flytta till norrgårda då han inte riktigt orkar göra allt själv längre, Glad över att jag kom var han, gulliga morfar <3

i afton har jag inte gjort mkt annat än att städa, och jag är så sjukt less på det! jag tror jag dammsugar säkert 5 dagar i veckan och de ser lika jävligt ut endå! nu hoppas jag att Toscas päls fällning tar slut, för jag är gode less.
Har just kommit in efter en promenad med odjuren, höll då på att blåsa bort! skitblåst...Har petat lite på hästarna oxå, jag längtar verkligen till flytten! ska bli sjukt spännande.

Imorgon åker jag in till byske för att handla samt klippa morfar, mot afton sidan ska Bajen röras på, sedan inget mer inplanerat.. Fredag fyller jag år, som present så väntar en jobbhelg! myyyysigt..




Gull Zally, har förövrigt beställt en ny veterinärtid till henne nästa vecka på Torsdag.
Nu hoppas jag att vi får bukt med hennes problem så hon får bli helt frisk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0