14 maj.

Jag börjar åter känna mej som en människa igen, man har inget annat val än att försöka gå vidare med livet helt enkelt, nu försöker jag blicka frammåt..

I fredags hade jag en inplanerad födelsedags fest som jag var mkt osäker på om jag skulle låta bli av eller inte, men jag bestämde mej för att göra ett försök och det var de såå värt! var helt fantastiskt roligt och jag är så glad över alla ni som kom och gjorde den till den bästa :) TACK till alla ni som förgyllde kvällen, jag behövde det verkligen <3

Förövrigt har helgen varit rätt lugn, stugbygget på holmen har börjat så där spenderade Jonte sin lördagskväll ,och jag hade turen att bli bjuden på grillat hemma hos Mli i storbränna! jäävulst gott var det kan jag lova :')

Igår åkte jag in till byske och hjälpte mamma en stund på kiosken, sedan begav jag mej hem och snörde ihop lite middag, chillade en stund och gick sen över till stallet och borstade upp båda skithästarna som ser ut som hej kom och hjälp mej just nu, satan vad dom löser! sadlade på Bajen och tog en ridtur för första gången på 1 vecka, har verkligen inte haft någon ork till det senaste dagarna... Han skötte sig bra iaf :)

Nu förbereder vi oss mest inför flytten, går allt enligt planerna så flyttar jag på hästarna redan nu till helgen, så grejjer ska packas, läder smörjas osv osv. Hoppas på att vädret vill vara på vår sida så jag hinner bada upp dem innan oxå.

Nu ska jag koka mej en kopp kaffe, krypa ner i soffan och vila en stund innan jag sätter igång och tvättar! har ungefär 100kg tvätt att ta tag i.. suck*


snart åker vi utomlands oxå, 3 veckor kvar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0