1 juni.

Full rulle har de varit idag, lunchade med Jennie och tog sedan med mej Vizzla och Cilla till stallet där jag mött eupp equiterapeften Ingemar, han fick som planerat gå igenom Bajen nu innan han ska sättas igång ordentligt bara för att reka att allting fortfarande är Ok, vilket det var! han gick igenom nästan helt UA ;) det enda han påpekade var att han var liite lite grusig i vänsterbak knä, men inget som är allvarligt på nåågot vis. Han satt lite nålar samt körde med laser, är otroligt häftigt att se hur hästarna reagerar på det!

Bajen är beordrad vila nu 2 dagar, altså idag samt imorgon. blir en runda på söndag om vi inte regnat bort!? ska tydligen komma 20 mm regn, men & andra sidan är vi inte gjorda av socker ;)

Efter stallet drog jag in en snabbis till Byske och drack kaffe på kiosken hos mamma, tog med Cilla in och hon fick hälsa på lite kunder , tog även en liten kortis på samhället vilket gick kanon! åkte sedan hem ett par timmar innan de bar av igen , denna gång mot stan! jag och Jonte tog ut pengar till resan så de är bortgjort, sedan åkte vi till ursviken hem till Jontes mamma och vinne då han fyller 13 år :) blev altså lite kalasande! både vizzla och Cilla fick följa med in och det gick såå bra, kuul :)

Nu har vi landat hemma igen, för ett tag sedan. hann med ett stopp på ica maxi på hemvägen där vi handlat så vi klarar oss framtill vi åker ^^ har vart en rätt intensiv dag med andra ord, så nu viker jag in årorna , en ny dag imorgon väntar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0