7 januari.

Gårdan var helt Ok! klagar inte :) , tog sovmorgon och släppte sedan ut hästar och rastade hundar som vanligt. gjorde mej sedan redo för att åka in till stan/ursviken med Jonte för att hälsa på hos hans pappa och carina, bjöds på GOD mat och en supergod chokladmousse till efterätt, blev mkt prat som vanligt när i är dit :) såå kul!

Nu har jag ganska just vaknat, ok för en timma sedan.. har plockat ut hästarna i hagen och rastat vovvarna, ska strax he i mej ngn form utav lunch och efter det blir de ut och köra häst :) Bajen ska få sej en runda, tänkte ta med Tosca så hon får bli av med lite energi då vi är bortbjudna på middag ikväll igen :) får se om hon följer med eller om hon får vara hemma och vakta huset ;), lilla vizzla hade jag tänkt ta med mej iaf då hon inte klarar av att vara ensam.

Förövrigt så tog jag ett "stort" steg igår och klev upp på vågen för andra gången sedan jag kom hem från thailand, har inte vägt mej på flera veckor före jul faktiskt och hade räknat med minst ett par kg +, men icket, -1 kg var det faktiskt! och sen jag km hem från Thailand så har de blivit nästan -3 kg, hade gått upp ett under vistelsen där nämligen.

Hur som haver, jag är skitnöjd! 5 kg kvar nu sen är jag förhoppningsvis nöjd! :) , men fortsätter jag och jennie med träningen som planerat 3 dagar i veckan så bör det inte vara några problem!.. Igår hittade jag ett par sprillarns nya byxor i garderoben med prislappen kvar och allt, vet att jag beställde dom i våras ngn gång och jag kunde inte ens nästan ha dom! tog mod till mej igår att testa dom och dom gled bara på och satt som en smäck! :D hurrraaa!

Nääe va sa jag, lite lunch kanske ! sedan ut i stallet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0