3 januari.

Herregöstanes vad det har snöat ute idag! fick en chock när jag vaknade imorse och skulle gå ut med hundarna, för de första höll jag då inte på att ta mej ut ur huset då det hade snöat och drivit upp på bron, när vi väl kom oss ut hade jag snö nästan enda upp till knäna! helt sjuukt, stackars lilla vizzla hade svårt för att ta sej fram, medan långben Tosca studsade runt och tyckte de var skiit kuul :P

Snön bara vräkte ner resten av dagen oxå så hästarna fick stå inne , lite missnöjda över det var dom allt, men om dom bara viste vad som väntade därute skulle dom nog inte vara så kaxiga ;P knasgossar.

har haft eftermiddag på jobbet idag, stilla lugnt har de vart kan jag säga! alla höll vell på med snöskottning kan jag tänka mej.Har iaf kämpat mej igenom kvällen och kom hem för ca 1 timme sedan, snöande har upphört så tog på grabbarna grus täcken och släppte ut dom i hagen, dom får sova ute inatt :), har rastat vovvarna och ska strax snöra mej i säng då det blir upp tidigt imorgonbitti för arbete. jobbar till 13,30 ,måste in till stan och fixa hundfoder och sedan lite annat.

Har förövrigt inhandlat mej en till Qhsele, köpte den av en kvinna på travet och jag är jättenöjd! eftersom jag sålde min remmsele förra vintern så har jag bara haft 1 nu ett tag, men denna blir perfekt till tävling sen :,)! och de gånger Nina kommer hit så kan vi köra båda hästarna samtidigt om vi inte rider ^^ kanooners  helt enkelt :)

går på 8 dagars ledighet efter imorgon oxå, jag läängtar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0