21 januari.

Sitter och klickar runt på blocket i brist på annat.. ser HUUUR många annonser som helst där familjer vill omplacera sina hundar bara efter 2-3 månader i deras ägo pga TIDSBRIST?min fråga är då den, VARFÖR skaffa hunden från första början!? så pass påläst bör man vara innan man skaffar djur att det KOMMER att krävas tid och arbete..
Samma sak de familjer som är allergiska men skaffar hund iaf, sedan visar det sig att det inte fungerar och de måste göra sig av med den. TESTA först innan ni handlar! hälsa på hos folk med hund, låna hem en hund ett tag eller vad som helst!? det är aldrig värt att ta chansen, tänk ett steg länger gott folk är det enda jag har att säga..

Såg oxå en annons där en familj ville omplacera sin 9-åriga hund pga ändrade familjeförhållanden, stackars djur som levt med människorna i hela 9 år och sedan tvingas byta familj förmodligen sista åren hunden ens är vid liv.. tycker det är så tragiskt!

Självklart förstår jag att man ibland tvingas göra svåra val och att det inte alltid fungerar.. Men vissa gånger är det som att hundägarna inte ens försöker utan bara ger upp och lägger ut dem på annons.. sådana människor ska inte ha djur.Man bör vara påläst och veta vad det innebär innan man tar steget, det är faktiskt en levande varelse vi har att göra med!...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0