2 januari.

Ledig idag, RUGGIT skönt! sov framtill kl halv 11, vaknade upp till världens snöstorm och ca 15 cm nysnö! härligt ;D
tackar gudarna att jag slapp köra till jobbet iaf! gruvar mej för morgondagen då de tydligen ska komma de dubbla med snö. tycker vi har ganska lagom nu faktiskt :)

Iaf så gick jag över och gav hästarna mat, lämnade dom inne pga vädret. rastade hundarna i samma veva och sedan drog jag med Jennie till byske för en lunch på jestis :) HUR gott som helst! inte blir de sämre av trevligt sällskap heller:)!. Efter att ha ätit 1,2,3,4 tuggor för mkt så drog vi oss hemmåt igen vilket var spännande stundvis när vi mötte andra bilar, framförallt en lastbil där de stod Bredlast på, trodde helt seriöst att vi skulle åka ner i diket!
Hem kom vi iaf trots allt helt oskadda, och Nu har jag haft finfrämmen av Mican och Frida, jätte trevligt! :))

ska strax börja med ngn form av middag, sedan kl 19 bär de av ner på folkan för lite Gym med Jennie! vi ska nämligen börja träna nu 3 dagar i veckan är tanken, håller vi det så vore de ju awesome! ;) då snackar vi beach 2012 på allvar ;)

Gissar att jag kommer vara rätt mör efter träningen, så blir en dusch och sedan soffmys med Jonte! en promenad med vovvarna står på schemat oxå, annars har jag en ledsen Tosca :P

Förövrigt igårkväll när jag gick ut för att rasta hundarna så gick jag förbi hästarna bara för att kolla läget, ser att Bajen var HELT galen! vandrade runt runt och började trycka sej mot tråden och ville ut!? förmodligen fortfarande väldigt uppjagad efter raktetjävlarna som small under aftonen, så de var bara ta in båda hästarna i stallet igen ..
Blir så ARG! jag HAAATAR raketer och smällare, fick jag bestämma skulle de förbjudas helt och hållet!


Jag och Bajen på travet förra våren :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

åh va skönt me så nära till gym! jag har ju problemet att ja måste köra minst 2 mil för att få mig dit, blir dyrt i slutändan. Men nu får ja ju friskvård via Boliden så då blir de nog Friskvårds och gå på såna där roliga pump pass och så :D

2012-01-02 @ 18:40:31
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: J

Nu snackar vi definitivt beach 2012 ;-)

2012-01-04 @ 15:22:20
URL: http://jennieelundmaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0