19 januari.

Om man bortser från att jag har huvudvärk och känner mej lite matt så är jag trots allt lite piggare idag, hoppas att de känns snäppet bättre imorgon innan jag beger mej mot eftermiddagsjobb..

När jag steg upp imorse och skulle gå ut med hundarna så möts jag av åtminstone 10 cm nysnö!? blev liite bitter faktiskt då jag tycker att de räcker med snö just nu. traskade mot stallet och gav grabbarna grus fruckost inne då det snöade som fasiken!, Nu vid 14,30 fick dom komma ut :)

Eftersom jag är sjukling så blir de inte många knop gjorda! petar på mina underbara vovsingar och kikar in på Fb lite titt som tätt, har sett ett x-antal avsnitt av Hem till gården oxå som jag missade förra veckan, jag älskar den serien!
Imorgon jobbar jag som sagt eftermiddag, så blir sovmorgon och plock här hemma innan jag beger mej iväg.
Sedan väntar en ledig helg! kanon:) Då ska jag ut och köra häst! ska som sagt sätta mej ner och göra ngn form utav tränings schema till Bajen hade jag tänkt, har fått mitt nya på jobbet nu så jag kan planera efter det.

Gnistan känns inte riktigt på topp just nu då de gäller mina hästar, självklart älskar jag dom hur mkt som helst! men man har perioder då allting känns lite tyngre, en sådan är jag i just nu, behöver komma igång ordentligt igen så går det över! :)


Om du läser det här sussie, SER du så LIIIITEN Tjoppen var häär! :] hahahah!


Kommentarer
Postat av: Åsa

haha hem till gården suger ju, pensionärs tv ;) ;)

2012-01-19 @ 19:57:41
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: sussie

MEN HERRE MIN JEE! vilken stilig liten kisse det där ääär..åh stackarn...så lyckligt ovetandes att han skulle hamna hos oss i slutändan :P haha naaaw

2012-01-19 @ 22:48:39
Postat av: sussie

jag måste bara få sno den här bilden...är det okej? :)

2012-01-19 @ 22:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0