16 januari.

vakande upp imorse och kollade på temp mätaren, -2 grader! hur underbart är inte det? jag älskar den här vintern :D
drog på mej nå kläder och gick ut med hundarna, sprang över och gav hästarna maten och gick sedan in och pratade med pappsen en stund som bjöd på lite kaffe.vid 12 snåret plockade jag upp Jennie för en lunch på fältet, sedan drog vi hem och slappade framför tvn en stund och pratade på..

Har vart ut en sväng med Bajen oxå, hade tänkt ut och galoppera men ångrade mej ,körde ist och han kändes bara fin! pigg som en mört dock, ska sätta mej ner och göra ngn form utav träningsschema för honom nu så vi är igång i mars när tävlingarna i skeå börjar :)

Har smort läder idag oxå, skulle göra de förra helgen men de ides jag inte! har smort upp 3 träns SUPERNOGA och inser att ett av dom måste jag köpa nytt, är sjukt nött! var dock billigt som tusan och är trots allt 2 år gammalt..
Imorgon ska jag smörja upp mina tömmar och rengöra syntet selen, sen ska westernsadeln få sej en omgång oxå!
i sommar ska jag TVINGA pappa och hjälpa mej bygga ut stallet, jag bara MÅSTE få mej ngn form av sadel/sel kammare då jag inte rymmer alla grejjer snart! hatar att de ska vara så jävla trångt....


Hur som haver, nu är jag nyss hemkommen efter ett HÅRT träningspass nere på gymmet med Jennie, fan så bra vi är! vi har endå lyckats vara där 3 dagar i veckan i 2 veckors tid nu, och mer ska de bli! och de roliga är att man redan känner resultat, man orkar liite mer än man gjorde från början :) KUL! nu är jag dock så slut att jag typ skakar i hela kroppen X) stabilt..

Nu ska jag stoppa i mej en Lchf smörgås, sedan gå ut med hundarna och natta hästarna innan sängen kallar :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0