12 januari.

har vart full rulle nu ett par dagar här, igår körde jag häst och höll på med hundarna i stort sett hela dagen, hann med ens sväng till byske oxå för att kolla läget litegrann med pappa..fotade litegrann under dagen oxå och fick några fina bilder både på hundarna och hästarna, kul :)!

Idag har jaag åkt med pappsen in till stan där jag möte upp jennie för en lunch, blev thaimat inne på lakkapää och sedan har vi bara strosat runt litgrann nere på stan en sväng, fick oxå se hennes lägenhet för första gången och hon har ägt den sedan i maj tror jag? haha bra jobbat av mej :P den var iaf jättefin! lite avis sådär blir jag endå, skulle vara skönt med en lägga i stan då man blir less på skogen :P , blir jag miljonär ngn gång så tåls de kanske att fundera på^^

Fick med mej en tröja från vero moda faktiskt och två par nya örhängen, sen ett spishäll medel som ska ta bort fula fläckar. vi har nämligen fått nå konstiga fläckar på nya spisen , dom började dyka upp redan efter ca 3dje gången vi använde den och jag får inte bort de med vanligt diskmedel, var in och beklagade mej lite på Elon idag där jag köpte den och dom rekomenderade medlet, och gick de inte bort trots det så skulle jag höra av mej igen!..

Fick sedan skjuts av jennie upp på ica maxi där pappa väntade på mej, blev en snabbis in där och handla nå småsaker jag behövde och sedan drog vi oss hemmåt, har ganska just landat och ska nu ta och råta ihop ngn typ av mat innan jag beger mej ner på gymmet och gör av med lite energi^^ som inte ens finns :P haha, kul.

Imorgon jobbar jag igen efter 8 dagars ledighet, ska bli kul men jobbigt! man blir bortskämd av att vara ledig för länge!



En bild på Bajen från igår, söötpropp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0